Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
 
   
   
 

>> Aanvullende informatie voor bedrijven die willen verhuren  <<

   
  io VERHUUR

De io scooter is een geweldig slim vervoersmiddel, mooi, modern, zeer lage verbruikskosten, erg handig en milieuvriendelijk.

Elektrisch, dat betekent: geen uitlaat gassen, minimale verbruikskosten d.w.z. Euro 25,- per jaar (Echt WAAR), bijna geen onderhoud, want geen ketting, geen versnellingsbakje, geen rolletjes, geen zuigers, geen cilinders, geen carburateur enz...

Er is erg veel intresse voor dit alternatief voor de auto, de normale scooter en de scootmobiel. Er zijn veel bedrijven die de IO SCOOTER VERHUREN.

Deze ontwikkeling is eigenlijk alleen maar positief: Milieuvriendelijk, stil, eenmaal gekocht, bijna geen kosten meer, geruisloos en genieten van een ervaring die nog mooier is dan het rijden in een cabriolet. Je hoort namelijk alleen het ruisen van de wind. Wij merken dat deze scooter een groot succes aan het worden is.

Door het hele land worden op vele locatie’s io scooters verhuurd. Het is geweldig om zonder helm, comfortabel en zonder lawaai een gebied te verkennen. Dit is een ideale manier om van de omgeving te genieten. Het is fantastisch om in de frisse lucht van een prachtig natuurgebied te kunnen
rijden. Handig in een stad en geweldig om zomaar een stukje te touren.
Een grote ondekkingsreis met onderweg de mogelijkheid wat te drinken, lunchen of een bezoekje brengen aan een museum. De mogelijkheden met de io scooter zijn eindeloos. Plan je reis met de informatie die te vinden is op www.iohotspots.nl

Er zijn zelfs al bedrijven, de io hotspots, die io scooters aanbieden met een navigatie systeem erop. Dit geeft helemaal een geweldig gevoel: je komt in een nieuw gebied en je weet nog beter de weg dan de “locals” of nog beter dan de taxichauffeur. Prachtig !! Dat is genieten zonder zorgen !

Ook zijn er io hotspots, die in het navigatie systeem diverse routes kunnen aanbieden. Je kunt hier bijvoorbeeld de keuze maken uit: een route door het echte platteland, met boerderijen die ijs produceren. Of een route die langs het kasteel gaat, of een aantal windmolens enz..enz…..

Voor meer informatie en locatie’s: www.iohotspots.nl