Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
  Smart Move,
Dichterseweg 121,
7006 AC, Doetinchem.
Tel: 0314-334 336

info@ioscooter.nl

   
   
 

>> Techniek - Milieu - Mobiliteit - Kenteken - Bergruimte en Opladen <<

   
  Mobiliteit: Voor wie is de io SCOOTER geschikt?

 

De io SCOOTER kan worden bereden door iedereen boven de 16 jaar.

Men heeft minimaal een bromfietscertificaat nodig.

 

         Diverse milieuvriendelijke projecten worden gesubsidieerd door de EU.

         Zakelijk gebruik van de io SCOOTER wordt ondersteund door de VAMIL EN MIA REGELING B 5070. Dit houdt in: De investering komt voor 20% van het investeringsbedrag in aanmerking voor de milieu-investeringsaftrek.

 

Met zo veel voordelen t.o.v. andere soorten van vervoer, is de io SCOOTER een fantastisch alternatief voor vele weggebruikers. Makkelijke te parkeren en goed te stallen, vermijd de files, betaal geen wegenbelasting. Geen last van de stijgende benzineprijzen en op hetzelfde moment help je het milieu een handje. De techniek is er, de kwaliteit is er, het design is er, het plezier om te rijden komt weer terug.

 

De kosten zijn een belangrijk argument, maar niet te onderschatten zijn de rust door de geruisloosheid van de aandrijving, het comfort van elektrisch. U weet wel, de lichtschakelaar schakelt het licht aan of uit. Dit comfort heeft u ook bij de io SCOOTER. Hij doet het gewoon. Geen geknutsel om te blijven rijden.

 

Genieten op zijn best.

Woonwerkverkeer

 

Met een actieradius van 70/130 km is de io SCOOTER ideaal voor woonwerkverkeer. Het bespaart veel tijd. Per week bespaart het je 1 uur en 40 minuten om vanaf je huis naar je werk op en neer te gaan t.o.v. de auto of het openbaar vervoer. Denk ook aan de tijd die je niet meer kwijt bent om te tanken, deze bezigheid valt geheel weg. Scooter berijders in de volle steden zijn zelfs 3 uur per week minder tijd kwijt om van huis naar het werk te komen en visa versa. Dat zijn in 1 jaar 4 complete werkweken. Je hebt ook het voordeel dat je geen wegenbelasting betaald, geen last meer hebt van files. Bovendien kun je overal gemakkelijk en gratis parkeren!

 

Particulieren

 

De io SCOOTER kan worden bereden door iedereen boven de 16 jaar. Voor zowel de 25 km/h uitvoering als de 45 km/h uitvoering heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig.

 

Dit bromfietscertificaat is een theorie-examen dat wordt afgenomen door het CBR.

 

Heb je een auto of motorrijbewijs, dan mag je zo op de scooter stappen. Voor meer info. www.cbr.nl

 

Elektrische scooters zijn over het algemeen voor minder geld te verzekeren dan de benzine variant, terwijl de prestaties vergelijkbaar zijn. Heb je de scooter aangekocht en verzekerd dan komen er bijna geen kosten meer op je pad. De kosten per oplading bedragen 0,25.

Bedrijven

 

Bent u op zoek naar de meest voordelige wijze van vervoer voor uw medewerkers of klanten? Extreem lage gebruiks- en onderhoudskosten, geen wegenbelasting en een mooie modellenreeks. Dit alles maakt de io SCOOTER tot een echt alternatief.

 

Intresse?

Neem gerust contact met ons op en we maken een afspraak voor een demonstratie.

 

Hier enige voorbeelden van bedrijfstakken die zouden kunnen profiteren van de vele voordelen die de io SCOOTER biedt:

 

 • Koeriers
 • Pizzakoeriers e.d.
 • Beveiliging
 • Vlootverhuur & recreatief verhuur
 • Haven autoriteiten
 • Grote industrie
 • Vakantie parken
 • Boswachters
 • Leger
 • Politie
 • Gemeentediensten
 • Vliegvelden
 • Attractieparken
 • En vele anderen