Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
  Smart Move,
Dichterseweg 121,
7006 AC, Doetinchem.
Tel: 0314-334 336

info@ioscooter.nl

   
   
 

>> Techniek - Milieu - Mobiliteit - Kenteken - Bergruimte en Opladen <<

   
 

Bergruimte, Beveiliging Opladen

 

Opbergruimte en beveiliging

De io Scooter heeft een afsluitbare opbergruimte onder het zadel die perfect geschikt is voor het bewaren van uw D-Lock of kettingslot. Het is aan te bevelen minimaal twee sloten te gebruiken wanneer u uw io Scooter ergens stalt of parkeert. Uiteraard is het ook altijd wijs de scooter vast te ketenen aan straatmeubilair of anderszins.

 

Opladen

Het opladen van de io Scooter kan via iedere standaard 220 Volt-wandcontactdoos. Het opladen van de accu's duurt tussen de 2,5 tot 5 uur. Indien u tussendoor oplaad, bijvoorbeeld tijdens een tochtje dan duurt het laden tot circa 80% vol ongeveer 1 à 1,5 uur. Omdat de io Scooter gebruik maakt van zogenaamde “Geheugenloze” accu’s kun u zonder problemen uw

io Scooter tussentijds bijladen. Als u buiten stalt is het aan te bevelen uw scooter van een regenhoes te voorzien. Deze zijn tegen zeer betaalbare prijzen te verkrijgen bij de bekende accessoire zaken.

 

Oplaadpunten - interessante oplaadpunten ook wel genoemd de io HOTSPOTS.

Een nieuw initiatief van ons zijn de io HOTSPOTS, dit zijn pleisterplaatsen, hotels, restaurants, café’s en campings enz., die een extra service aan eigenaren van elektrische voertuigen leveren in de vorm van het aanbieden van gratis stroom. 


Deze service wordt verleent aan bestuurders van elektrische fietsen, scootmobielen en elektrische scooters. Deze bedrijven zijn te vinden door het hele land. U kunt de locatie's van aangesloten bedrijven vinden op de site www.ioHotspots.nl.

Hierdoor kunt u een grotere tocht of extra pauze inlassen wanneer u dit wilt. Bij 3/4 ontlading zijn de accu’s gemiddeld binnen 1 tot 1,5 uur opgeladen.

Een aantal van de io HOTSPOTS verhuren de io SCOOTER, zodat u in alle rust en comfort de omgeving van het verhurende bedrijf kunt gaan verkennen.

Er zijn veel campings die deze service verlenen. Voor meer informatie over

de locatie's en details kijkt u op de website: www.ioHotspots.nl !!

Tevens zijn bij vele buiten stallingen 220 Volt aansluitingen aanwezig om uw io Scooter op te laden.