Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
 
   
   
 
  io ROUTES

De io scooter is een geweldig alternatief voor de auto. Op het gebied van toerisme en recreatie is er niets wat dit vervoersmiddel in de weg staat om een groot succes te worden. De io scooter is comfortabel, goed afgeveerd, geruisloos en makkelijk te besturen.

Een onvergetelijke ervaring: een heerlijke tour door de Achterhoek of een ritje door Twente. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is nog mooier dan het rijden in een cabriolet, je hoort niets, alleen het fluiten van de vogels en af en toe een koe die zich laat horen. Fantastisch!

Door de vele io HOTSPOTS, interessante oplaadpunten, heeft u onderweg geen probleem om mens en machine weer bij te laden.
Op de io HOTSPOTS, te vinden op de website www.iohotspots.nl, kunt u tijdens de lunch, diner of anderszins uw elektrische voertuig gratis opladen! Geen enkele reden om niet lekker zonder zorgen te genieten van alles wat Nederland en de horeca van Nederland te bieden heeft.

Klik hier voor meer scooter routes.

Op deze pagina zullen wij u de diverse routes aanbieden die wij ontvingen

van diverse instanties. Momenteel zijn wij nog in gesprek met verschillende aanbieders van routes. De routes dienen geschikt te zijn voor onze io scooters.

Heeft u voor ons informatie over routes of een complete routebeschrijving die wij mogen gebruiken dan ontvangen wij graag deze informatie van u. Deze kunt u sturen naar: info@ioscooter.nl

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!