Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
 
   
   
 
  io REFERENTIES

Op deze pagina is ruimte voor de projecten, zowel zakelijk als particulier die door ons zijn gerealiseerd. Na de introductie van de io SCOOTER op de Fietsrai in maart 2006 is het met de intresse voor dit fantastische vervoersmiddel snel bergopwaarts gegaan.

Er zijn erg veel particulieren en bedrijven die de io scooter op zijn juiste waarde schatten. D.w.z. het is een goedkoop, kwalitatief hoogwaardig, geruisloos en milieuvriendelijk vervoersmiddel.

Hier zullen wij u informeren over klanten en hun gebruik van de scooter.
U kunt hierbij denken aan koeriersbedrijven, thuiszorg organisatie’s die hun medewerkers uit de auto halen en op de io scooter zetten(dit scheelt alleen al duizenden euro’s aan parkeerboete’s), veiligheidsbedrijven die hun medewerkers voor een deel op de io scooter laten surveilleren.

Maar u kunt ook voorbeelden tegenkomen van mensen die nu met hun io scooter naar en van hun werk komen en niet meer in de file staan. Bovendien worden ook hier de kosten enorm gereduceerd!!

Maar ook zijn er de verhuurbedrijven die toeristen een fantastische ervaring aanbieden in de vorm van een ritje op de io scooter voorzien van navigatie systeem. Dit geeft de persoon in kwestie een heerlijk onspannende rit zonder
  zorgen en zonder stress. Je hoort alleen het tjilpen van de vogels en je kunt gewoon praten met elkaar en verstaan worden. Wat ’n ervaring!

M.a.w. wij zullen er alles aan doen u zo uitgebreid mogelijk te informeren over ontwikkelingen die zich voordoen m.b.t. de geweldige io scooter en zijn eigenaren en berijders.