Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
 
   
   
 
  io NIEUWS

 

Levering van de eerste milieuvriendelijke elektrische io scooter.

 

 

Smart Move uit Doetinchem, importeur van de milieuvriendelijke en elektrische io scooter, heeft deze week zijn eerste stille en schone scooter afgeleverd.

De heer van de Vlies uit Doesburg gaat de io scooter gebruiken om naar zijn werk in Zevenaar te rijden, een ritje van 11 km, dit om zijn auto te ontlasten. Tijdens enkele bezoeken aan China voor zijn werk zag hij dat er veel mensen daar gebruik maken van elektrische scooters.

 

De heer van de Vlies schat dat 1 op de 10 scooterrijders daar op een elektrische scooter rijden. Het sprak hem zeer aan dat door nieuwe techniek de mogelijkheid geboden wordt het milieu verregaand te ontlasten. De io scooter maakt geen geluid, veroorzaakt bijna geen uitstoot en je hoeft geen wegenbelasting te betalen. “Deze io scooter is het vervoersmiddel voor de toekomst”, aldus de heer van de Vlies. De gebruikskosten zijn minimaal want je rijdt voor circa € 25,- aan stroomkosten per jaar, onderhoud is ook minimaal en je hebt 2 jaar garantie.

 

De actieradius is 100 km+. Vele gemeenten zijn reeds in gesprek met Smart Move en hebben interesse getoont voor dit fantastische product.

 

Geplaatst: 12/09/2006

 

*********************************************************

Ruud Benard presenteert CO2 neutrale scooter in Doetinchem.


DOETINCHEM - Afgelopen vrijdag 5 mei en zaterdag 6 mei, was

Ruud Benard met zijn vriendin Annette Stokkentreef in Doetinchem,

om daar de CO2 neutrale scooter te presenteren.

"Het was een succes", zei Ige Pars van io scooter import.

 

 

"Leuk om te merken dat mensen steeds meer bezig zijn met het aspect milieu.

Dat was duidelijk te merken aan het publiek", aldus Ige Pars

 

De presentatie in Doetinchem was bedoeld als aftrap voor de samenwerking van IO-Scooter met Smartmove, dealer van elektrovoertuigen.

 

"We zijn dealer geworden van de regio", aldus Leo Hachmang van Smartmove. Hij is positief over de presentatie zoals die werd gehouden in Doetinchem: Ruud en Annette verstaan hun vak echt! Ze laten zo'n positieve indruk achter. Ruud wordt wel de knuffelbeer van Big Brother genoemd, maar dat is hij ook echt. Het is geweldig om te zien hoe zowel hij als Annette contact leggen

met de mensen."

 

 

  

 

 

 

 

De toekomstagenda Milieu van VROM inzien? >> Klik hier

Tevens interessant: Visie Toerisme & Recreatie Achterhoek en Liemers