Bekijk de video, klik op het logo

 
 
  Start
Scooter
Bespaarcalculator
Accessoires
Lease
Financiering
Verhuur
Reisverhaal
Referenties
Routes
Verzekering
Hotspots
Nieuws
Bestellen
Links
   
 
  Geld terug krijgen, lees hier !!
   
 
   
   
  io FINANCIERING

De io scooter is een geweldig slim vervoersmiddel, mooi, modern, zeer lage verbruikskosten, erg handig en milieuvriendelijk.

Elektrisch, dat betekent: geen uitlaat gassen, minimale verbruikskosten d.w.z. Euro 25,- per jaar (Echt WAAR), bijna geen onderhoud, want geen ketting, geen versnellingsbakje, geen rolletjes, geen zuigers, geen cilinders, geen carburateur enz...

Er is erg veel intresse voor dit alternatief voor de auto, de normale scooter en de scootmobiel.

Deze ontwikkeling is eigenlijk alleen maar positief: Milieuvriendelijk, stil, eenmaal gekocht, bijna geen kosten meer, geruisloos en genieten van een ervaring die nog mooier is dan het rijden in een cabriolet. Je hoort namelijk alleen het ruisen van de wind. Wij merken dat deze scooter een groot succes aan het worden is.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het financieren van uw scooter en accessoires. We willen er graag voor zorgdragen dat u onbezorgd kunnen genieten van een betrouwbare en milieuvriendelijke ioscooter.
 
Bent u ge´nteresseerd in financiering van uw io scooter en wilt u weten hoe weinig geld u per maand kwijt bent voor het plezier van goed vervoer, neem dan contact op via email info@ioscooter.nl 

U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op de stille revolutie, need we say more?

Comfortabel on the Move,ů..Smart Move !!!!

Klik hier voor de calculator

Klik hier voor het aanvragen van een financiering